van kringloopwinkels met boeken naar enveloppes!

Standaard

Afgelopen week kon ik het niet laten en ben de kringloopwinkel weer eens ingedoken, met als resultaat (heel veel) boeken. En natuurlijk wist ik al wat ik daar van wilde maken. Enveloppes!

 

Image00051

Groot formaat enveloppes gemaakt van een prentenboek.

Image00050

En de mogelijkheden zijn oneindig! Atlassen, strips, prentenboeken, kookboeken, natuurboeken, beauty en lifestyle enz. enz. Dan heb ik het nog niet eens over de verschillende soorten enveloppes die je ervan kunt maken. Groot, klein, strak, speels, romantisch, stoer.

Image00054 

Kleine formaat enveloppes gemaakt van een Atlas.

Image00053

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik wel een beetje met pijn in mijn hart in de mooie boeken zit te scheuren. Voor mezelf praat ik het goed dat ik de kinderen er eerst nog even van laat genieten voordat de schaar erin gaat!

Vandaag post ik er een paar, maar ik weet zeker dat er ik in de toekomst nog wel meer enveloppes ga maken en deze ga ik natuurlijk ook weer met jullie delen.

Bedankt voor het kijken!

Fijne (werk)week

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s