Yeah baby….Lens Baby

Standaard

Ja hoor en hij is echt van mij! Deze stond op mijn verlanglijstje, maar niet gedacht dat ik hem er al zo snel van af kon schrappen. Toch moet ik er wel even bij vertellen dat het nog heeeeeeel veeeeeel oefenen vergt voordat ik hier een paar mooie shots mee heb gemaakt, maar het begin is er en de shots daarbij binnen handbereik!!

Image00001

LensBaby!

And I am happy baby!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s