Gymtas voor mijn apenkop

Standaard

Eigenlijk durf ik het niet echt te zeggen, maar ik denk dat dit stofje al meer dan 2 jaar op de stapel ligt. Vele dingen heb ik er in gedachten al van gemaakt en nu vond ik het tijd dat ik er mee aan de slag zou gaan. Onder het motto: ‘beter laat dan nooit!’

Ik was verliefd op het apenstofje die ik als een coupon heb gekocht. Thuis heb ik er nog wat bijpassende stofjes bij gezocht zodat het toch een wat spannender geheel zou worden en wat steviger.

Dat het een gymtas moest worden voor zoonlief (mijn eigen apenkop) dat had ik inmiddels al wel bedacht en het fijne was dat ik ook het een en ander aan band had aangeschaft, dus naaimachine uit de kelder in roetsjen met die handel!

Eerst nog even googlen, want die tunnel dat blijf ik toch lastig vinden. Uiteindelijk niet gevonden wat is zocht dus toen zelf maar een oplossing bedacht voor het ‘tunnelprobleem’.

Helemaal tevreden ben ik daar nog niet over en straks als jij in gebruik is zal moeten blijken of het inderdaad goed werkt, maar dat mag de pret niet drukken 🙂

Hij is af en dat is al heel wat!

Image00006

Met een zak van stevige bruine ribstof

Image00007

De achterkant met verschillende banen stof

Nu zijn jullie zeker wel benieuwd naar de reactie van zoonlief: ‘Maar mam, ik heb toch geen gymtas nodig.’ Hahaha en laat ik nou  net dol zijn op dingen die niet echt ‘nodig’ zijn! Dus moet ik maar 101 andere dingen bedenken waar hij deze tas voor nodig heeft!

Nu nog een koord erdoor (nee, dat gaat niet nog eens 2 jaar duren) en hij is klaar voor gebruik!

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s