Oh kom er eens kijken

Standaard

 

De Sinterklaasintocht

IMG_3051

de Sint en Piet van Bor

IMG_3052

de Piet van Sil

Ja hoor, daar is ie weer. De Sint en zijn pieterbazen! Een hele happening afgelopen weekend weer, hoewel we niet naar de intocht zijn geweest. Ze waren zo al aan het stuiteren. De oudste gelooft inmiddels niet meer, maar vind het des te leuker om “geheimpjes” met mama te hebben. Er worden dus volop knipoogjes uitgedeeld over de hoofden van de jongsten.

Natuurlijk moest er ook flink geknutseld worden. Dagen van tevoren was er al een soort jubelstemming in huize Kremer en werd het huis driftig versierd.

Mijn eigen knutselpietjes waren niet meer te houden, wat ik overigens helemaal niet erg vond. Ik hou van die momenten wanneer we met z’n allen druk aan de keukentafel bezig zijn.

de Piet van Jikke, met een beetje hulp van Sinterklaas. De baret, veer en kraag heeft ze zelf uitgeknipt.

 

Er werden pietjes geknipt, geplakt en gecreëerd en natuurlijk werden er enveloppes gevouwen en verlanglijstjes gemaakt! Ik kon zeker niet achter blijven.

Dus daar kwam mijn lijmpistool en een krans van stro weer voor de dag. We hadden al wat voorwerk gedaan in de supermarkt en dat maakte de voorpret alleen maar weer leuker!

Muizen, kikkers, schuimpjes, pepernoten, mini chocoladeletters enz. enz. en wat er over blijft daar weten wij wel raad mee ;)  Tussendoor werd er ook wel eens wat geproefd.

Image00010Dit was weer zo’n projectje waar de kids mooi aan mee konden helpen, maar zoals Image00011meestal met dit soort voorgenomen projectjes…ze waren weer eens te druk met andere dingen. Dus ging ik maar alleen aan de slag en ik moet zeggen dat ik dit ook deze keer niet echt betreurde, aangezien het lijmpistool behoorlijk warm kan worden. Het resultaat mag er wezen en hangt nu bij de voordeur.

Wie weet of hij nog eens een keer wat in ons schoentje komt doen?

Image00012

Bedankt voor het kijken!

Oh, kom er eens kijken….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s