Never trust a skinny cook

Standaard

Eindelijk, eindelijk heb ik het gevoel dat ik toekom aan mijn enorme lange ‘to do’ list! Heel veel mensen zeggen vaak dat ze jaloers zijn op me, omdat ik zo creatief ben. Nou ik kan je vertellen, er zijn dagen dat ik het een ziekte noem! Bij mij zitten ideeën heel lang in mijn hoofd en natuurlijk zet ik ze wel op papier, maar al voordat ik voorbij de eerste helft ben (en geloof me dat lukt me zelden) staan er minstens net zoveel ‘nieuwe ideeën’ onder aan mijn lijstje. Een ziekte, afwijking, verslaving,  stoornis of kronkel. Uit pure zelfbescherming ‘mag’ ik van mezelf mijn lijstje niet meer aanvullen, eerst afmaken wat er opstaat! Teveel voor één mensenleven! Op papier is dat niet zo’n probleem, maar dat lijstje in mijn hoofd….hoe ik het ook probeer het wordt toch steeds aangevuld en dan helpt het natuurlijk niet als je overal om je heen geïnspireerd wordt. Dopjes van melkpakken, knoopjes, lintjes, tags van broeken, winkels, eierdozen, blikken deksels, tenten, parachutes, papiertjes je kunt het zo gek niet bedenken, maar ik kan het gebruiken. En als ik er dan zelf even niet opkom, dan google ik even wat ik met mijn gevonden “schat” kan maken. Of erger nog…..PINTEREST. De ultieme verleiding voor mijn creaverslaving! Evenals verschillende creasites op Facebook of Blogs die ik volg van mensen met dezelfde stoornis. *ZUCHT*

Eén voordeel heeft het wel! Ik word er ook heeeeeeeel blij van!!!!! 🙂 en enorm rustig als ik eenmaal aan de slag ga. Ik vergeet alles en iedereen om me heen (vooral de tijd 🙂 ) en ga helemaal op in dat waar ik mee bezig ben. ‘In between jobs’ heeft dus ook zo z’n voordelen!

Deze week was het een verf-week. Muurtjes, deurtjes en kastjes! (nu nog de eettafel) Dit klusje was wel een hele leuke. Met name omdat hij nu actief gevuld en gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld om ‘to do’ lijstje op te maken 😉

Image00001

Mooi muurtje met schoolbordverf

Image00004

NEVER TRUST A SKINNY COOK!

Image00003

 

 

Image00005

Het leuke is dat je steeds weer wat anders op de muur kunt schrijven of tekenen. Zo is hij toch steeds anders. Ik kocht een speciale schoolbordstift om strakkere lijnen en tekeningen te krijgen. Snel aan de slag 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s