Regendagtig

Standaard

Veel te weinig oefen ik met mijn camera na het volgen van de cursus. Thuis nog wel eens en ook het fotograferen van mijn baksels, daar neem ik nog wel eens de “tijd” voor, maar verder. Ik denk dat het nog wel eens te maken kan hebben met mijn ongeduldigheid. Joh? Ongeduldig? Ik? Ahum, ja!!! Laat me maar priegelen en peuteren met papier, schaar, fondant enz. maar de tijd nemen om een mooie foto te maken, tja daar ontbreekt het nog wel eens aan. Het feit dat er 3 gillende kinderen rond rennen en een man die alles in toom probeert te houden helpt natuurlijk ook niet echt mee. Daar word ik tamelijk onrustig van en om dan de tijd te nemen om de belichting, compositie enz. te bepalen. Opschieten, doorlopen en ingrijpen zijn meer de ballonnetjes die in mijn hoofd ploppen!

Weg fotomoment. Daarom is het fijn dat vriendinnetje B. ook met het fotografie virus is besmet en me op sleeptouw neemt. Naar het ‘bos’ op een winderige en regenachtige dag, terwijl mijn gedachten afdwaalden naar een warme chocolademelk met slagroom lukte het toch om een paar mooie plaatjes te schieten. Amateurkiekjes dat dan wel 😉

Image00011 Image00013

spelen met scherptedieptes

spelen met scherptedieptes

Mooi zo'n rood vrolijk jasje wat voorbij fietst in de trieste, druilerige regenbui

Mooi zo’n rood vrolijk jasje wat voorbij fietst in de trieste, druilerige regenbui

Image00018 Image00017diepte Image00063 Image00066

zoommmmm

zooooooooem

Image00083  Image00087

Subtiele roze laarsjes op de achtergrondImage00090

verdiept in...

verdiept in…Image00122

 

Image00129

geconcentreerd

geconcentreerd

'het lukt niet' gezicht

‘het lukt niet’ gezicht

Bedankt voor het kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s