Stampsssss

Standaard

Valentijnsdag! Commercieel of niet, ik hou ervan om mensen blij te maken en te verrassen. Mijn kids kwamen thuis van school en wilden graag knutselen! dus 1 en 1 = 2. Knutselen voor Valentijnsdag. Alle 3 zijn ze niet tot over hun oren verliefd (behalve dan op hun moeder 🙂 ) dus knutselden wij voor de juffen.

Dit idee deed ik op op het blog van gewoon Marieke http://gewoonmarieke.com/2014/02/09/valentijnsdag-3-chocolademelk/  dus daar ging ik mee aan de slag. Zakjes chocomelk gekocht net als hartjesspekjes en showzakjes waar je zelfgemaakte kaarten in kunt schuiven (wibra).

Zelf vind ik het altijd wel leuk als er aan een cadeautje van de kinderen een eigen touch zit, niet zo’n geknutseld ding van mama, maar dat er ook echt zorg en aandacht door de kinderen aan besteed is. Nou ja, ik vraag me af of de juf dat ziet, want uiteindelijk door de papierkeuze van zoonlief zaten er overal inktvlekken op 🙂

We begonnen met het papiertje (wat om de chocolademelkzakjes zit) te versieren. Gekleurde, gebloemde papiertjes en uiteraard een hartjes pons. En daar kwam mijn eerdere (wederom onafgeronde) projectje om de hoek kijken. Stempels maken! De ultieme reden om een hartjes stempel te maken……en nog een aantal andere tot de gummetjes op waren…hihihi.

Stempelssssssss

Stempelssssssss

Lijnen en chevron (dol op chevron)

Lijnen en chevron (dol op chevron)

vis, vaas of ballon offffff.....

vis, vaas of ballon offffff…..en let op het kleine hartje. Gemaakt van een gummetje dat op de achterkant van een potlood zit.

huisjes, ook leuk voor verhuiskaartjes

huisjes, ook leuk voor verhuiskaartjes

Deze stempels zijn natuurlijk ook leuk om een wit t-shirt op te fleuren met textielverf! Of een stoffen tas.

Helaas ben ik vergeten een foto te maken van het eindresultaat van de Valentijns cadeautjes voor de juffen 😦  Denk dat we er nog maar een paar moeten maken 😉 én nog een paar ‘nieuwe’ stempels. Nu eerst gummetjes halen 😉

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s