Lentetijd

Standaard

Voor mij is de lente al vast een beetje begonnen! De kerst/winterkrans met de Friese doorlopers en kerstgroen vond ik nu wel mooi geweest, dus heb ik wat inspiratie opgedaan (Google/Pinterest waar anders 😉 ) Ik had iets met gipskruid voorbij zien komen en bij de bloemenzaak zag ik ook die mooie takken met roze bloesem. Romantisch en knopjes, bloemetjes erg lenterig! Geen idee wat ik er mee kon, maar op de vaas konden ze ook altijd nog 🙂

Krans ontleed, gipskruid op draad gezet en natuurlijk de (paas)eitjes uit de schuur gevist. Lijmpistool en wat andere decoratie gevonden. De bedoeling was een waterval van gipskruid te maken, maar dat sloeg helemaal nergens op, dus uiteindelijk dit resultaat! Ik ben er blij mee….laat de lente maar beginnen!

Image00006

en omdat het bijna Valentijnsdag en we geen naambordje aan de deur hebben...

en omdat het bijna Valentijnsdag en we geen naambordje aan de deur hebben…

eitjes mogen niet ontbreken in een lentekrans

eitjes mogen niet ontbreken in een lentekrans

Image00009

Romantische, roze bloesemtakken….ik hou ervan!

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s