Freubeltjes

Standaard

Op strooptocht naar leuke snuisterijtjes voor in en om het huis kwam ik een ontzettend lief en leuk koekblik tegen. De kleurtjes, de tekst én natuurlijk niet totaal onbelangrijk…..de functionaliteit van het blik én de prijs 🙂 maakten dat dit blik met mij mee MOEST!!!

Lief koekblik

Lief koekblik

Koekjes blijven in een (goed afsluitend) blik namelijk het knapperigst. (Goed excuus om hem te kopen hé)

Ik liet mij inspireren door het blik en heb gelijk 2 blikjes gepimpt met (UITERAARD) washitape en scrappapier. Werd dat ook eens gebruikt! Ik weet niet of ik het al eerder heb opgebiecht, maar ‘mooie’ dingen vind ik altijd heel zonde om te gebruiken. Zo ook mijn washitape, papier en nog een heleboel andere hebbedingetjes. Hebben! Dat is wat ik moet en dan vervolgens ligt het te verstoffen in mijn laatje of elders. Meestal rommel ik eens in de maand eens door dat laatje en dan kijk ik vooral naar al dat moois, maar gebruiken…..eeuwig zonde! Als dan één van de kids vraagt…Mam, mag ik je mooie plakband, dan moet ik echt over mijn hart strijken om ze een stukJE te geven en geloof maar dat ik dat stukJE dan afscheur! Hahaha, raar hoe een mens soms in elkaar zit! Nu ik dit opschrijf realiseer ik hoe bizar dit eigenlijk klinkt.Image00023 Image00024

Voor dit project was het niet zo moeilijk om gebruik te maken van mijn gekoesterde ‘schatten’, want uiteindelijk pronkt het in de kamer en kan ik er uren naar staren en van genieten!

 

Image00026

Bedankt voor het kijken!

Advertenties

»

 1. Wat een leuk idee van die blikjes! Ik heb ook een paar rollen washitape en gebruik het wel regelmatig. Want hoe eerder een rolletje op is hoe eerder ik weer een nieuwe mag kopen van mezelf 😉
  En dat genieten van mooie spullen en leuke hoekjes in huis, ik herken het! Ik ben ook zo blij dat ik nu een open ‘prop station’ heb, dan hoeven die mooie schaaltjes niet meer achter een keukenkastje te staan 🙂
  Fijn weekend, kus uit LA!

  • Dat is ook een goed excuus Ellen. Zo veel mogelijk Washi-tape gebruiken, zodat je weer een reden hebt om nog veeeel meer te kopen 😉
   Bewaar de blikjes maar, want er komt nog meer blikken-blogpost 😉 Al denk ik niet dat jij veel ‘blikvoer’ zult eten, jou kennende!

   • Euhm… kikkererwten *kuch* en tomaten *kuch* en andere *kuch* bonen uit blik *KUCH* 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s